Με το Ο-pass της Ολυμπίας Οδού ταξιδεύεις εύκολα και γρήγορα και αυτό το καλοκαίρι

Το Ο-pass είναι η υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων της Ολυμπίας Οδού. Ως συνδρομητής της υπηρεσίας εκτός από σημαντικές εκπτώσεις, εξασφαλίζετε γρήγορη και άνετη διέλευση από τις ηλεκτρονικές λωρίδες των περισσότερων αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Με την Online πρόσβαση μπορείτε να:

-Ενημερωθείτε για το διαθέσιμο υπόλοιπό σας
-Φορτίσετε τον πομποδέκτη μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας
-Δείτε τις μηνιαίες διελεύσεις και εκτυπώστε τους λογαριασμούς σας
-Προσθέσετε νέο πομποδέκτη ή δηλώστε τυχόν απώλεια ή κλοπή του
-Ενημερώσετε το προφίλ σας για τυχόν αλλαγές (e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.)

Η απόκτηση του Ο-pass είναι απλή!

Αρκεί να τηλεφωνήσετε στο 22960 95555 ή να κάνετε Online εγγραφή και ο πομποδέκτης θα σας σταλεί δωρεάν στη διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Μπορείτε επίσης να κάνετε την αίτησή σας αυτοπροσώπως σε ένα από τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ) της Ολυμπίας Οδού. Στην περίπτωση αυτή φροντίστε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και να παραλάβετε τον πομποδέκτη επιτόπου!

Για την αίτηση είναι απαραίτητα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία του οχήματος ή των οχημάτων για τα οποία θέλετε να αποκτήσετε πομποδέκτη Ο-pass.

Γίνετε συνδρομητής του ΟΛΥΜΠΙΑ PASS σε τέσσερα βήματα!

Βήμα 1

Τηλεφωνήστε στο 22960 95555 ή κάντε την αίτηση online στο www.olympiaodos.gr/operation/O-pass/

Βήμα 2

Εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού σας καλεί για επιβεβαίωση των στοιχείων

Βήμα 3

Παραλαμβάνετε με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει τον πομποδέκτη μαζί με τη σύμβαση, την οποία υπογράφετε επιτόπου (σας συστήνουμε να δηλώσετε εξαρχής το όνομα του προσώπου που θα το παραλάβει, διαφορετικά θα χρειαστεί εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής)

 

Βήμα 4

Ο πομποδέκτης που έχετε στα χέρια σας έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε απομένει να μεταφέρετε επαρκές χρηματικό ποσό στο συνδρομητικό σας λογαριασμό.

Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Εταιρίες, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και να παραλάβουν τους πομποδέκτες τους, θα πρέπει να προσέλθουν στα ΣΕΠ (Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Moto card
Οι μοτοσυκλέτες για λόγους ασφάλειας περνούν μόνο από τις λωρίδες με υπάλληλο χρησιμοποιώντας την ειδική κάρτα που τους προσφέρει τις ίδιες εκπτώσεις με τον πομποδέκτη. Απλά και γρήγορα, χωρίς αναζήτηση κερμάτων!

Πώς θα ανανεώσω/προσθέσω χρήματα στο λογαριασμό μου;


Ανανέωση του υπολοίπου γίνεται μέσω της online υπηρεσίας του O-pass, καθώς και με την καταβολή μετρητών ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε λωρίδα με εισπράκτορα και στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Ολυμπίας Οδού ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (δείτε εδώ οδηγίες “Ανανέωση Λογαριασμού μέσω Alpha Bank“).

Που αλλού μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΟΛΥΜΠΙΑ PASS;
Με το Ο-pass περνάτε από όλους τους σταθμούς διοδίων της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ καθώς και από:

-την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
-τον Αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ (Κόρινθος- Καλαμάτα)
-τον Αυτοκινητόδρομο ΑΙΓΑΙΟΥ (Μαλιακός- Κλειδί)
-τη ΓΕΦΥΡΑ Ρίου-Αντιρρίου.

Σημειώνεται ότι κάθε οδικό δίκτυο εφαρμόζει τη δική του εμπορική πολιτική και τυχόν εκπτωτικά προγράμματα ισχύον μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο και μόνο με τη χρήση του αντίστοιχου πομποδέκτη.

Η διαλειτουργικότητα ισχύει μόνο για το Ο-pass και όχι για τη Moto Card.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ


Print   Email