Ολυμπία Οδός: Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας στους κόμβους Λουτρακίου-Επιδαύρου

Εργασίες ανέγερσης μεταλλικών προβόλων, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της, προγραμμάτισε για την ερχόμενη εβδομάδα η Ολυμπία Οδός στους κόμβους Λουτρακίου και Επιδαύρου, όπου θα εφαρμοστεί ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός της κυκλοφορίας.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα ισχύσουν: 
  • στον κόμβο Λουτρακίου (Χ.Θ. 75,4), τη Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα. Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό, θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των Κόμβων Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,1) και Αγίων Θεοδώρων (64,1), όπως φαίνεται στο διάγραμμα 1,
  • στον κόμβο Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,1), την Τετάρτη 13/11/2019 και ώρα 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα. Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό, θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των Κόμβων Λουτρακίου (Χ.Θ. 75,4) και Αρχαίας Κορίνθου (85,7), όπως φαίνεται στο διάγραμμα 2.

 

Διάγραμμα 1

 

Διάγραμμα 2

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα  υλοποιηθούν κατ’ αναλογία  την επόμενη μέρα.

 Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

 

 


Print   Email