Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες Πάτρα 2019: Επίσημοι υποστηρικτές η Γέφυρα Α.Ε και η Ολυμπία Οδός

Στο επίκεντρο της Μεσογείου θα είναι η Πάτρα και ο Ελληνικός αθλητισμός από τη Κυριακή 25 μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Με μία εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης που τα είχε όλα κηρύχθηκε και επίσημα η έναρξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων την Κυριακή 25 Αυγούστου.
 
Μετά το πρώτο αγωνιστικό «ορεκτικό» στα αθλήματα του Beach Handball, του Rowing Beach Sprint και του Βeach Tennis, η αυλαία των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που φιλοξενούνται στην Πάτρα άνοιξε το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης "Άρτεμις", όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Οι συμβολισμοί και οι σημειολογικές παραπομπές αναδείχθηκαν με ένταση και με έμφαση καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Η βασική ιδέα του σεναρίου στηρίζεται στη σχέση της πόλης και της διοργάνωσης με το νερό και την άμμο που αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία των Αγώνων.

Στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης, οι Πατρινοί και οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα, να παρακολουθήσουν από κοντά 11 διαφορετικά αθλήματα.

Αυτά είναι: Rowing Beach Sprint, Open Water, Water Skiing, Beach Tennis, Beach Handball, Beach Soccer, Beach Wrestling, Finswimming, Canoe Ocean Racing, Aquathlon και Beach Volleyball.

Επίσημοι υποστηρικτές των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, είναι μεταξύ άλλων, η Γέφυρα Α.Ε και η Ολυμπία Οδός.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Γέφυρα Α.Ε και την Ολυμπία Οδό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η συνδρομή εταιρειών σαν την Γέφυρα Α.Ε και την μας δίνουν ξεχωριστή ικανοποίηση και ενισχύουν το μήνυμα πως η κοινή προσπάθεια ΟΛΩΝ, είναι η εγγύηση για την επιτυχία των Αγώνων».

Τέλος η Ο.Ε ευχαριστεί δημόσια την Γέφυρα Α.Ε και την Ολυμπία Οδό για την υποστήριξη τους.


Print   Email