Πάτρα: «Ντου» της αστυνομίας σε γυμναστήριο και καφενείο που λειτουργούσαν παράνομα

BLOG Hits: 587

Οι στοχευμένες προσπάθειες της Αστυνομίας της Πάτρας για τον έλεγχο τήρησης των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού έβγαλαν… λαβράκια!


Όπως αναφέρει το tempo24.news, το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί της Πάτρας έκαναν έφοδο σε γυμναστήριο στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων και διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κανονικά, παραβιάζοντας τα μέτρα.

Μάλιστα μέσα δεν ήταν ένας, ούτε δύο, αλλά 8 πελάτες που ήθελαν να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, αγνοώντας τα μέτρα για αποφυγή του συνωστισμού.

Στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα 8 άτομα που βρίσκονταν στον χώρο και γυμνάζονταν.

Έφοδος και σε καφενείο

 Οι έλεγχοι της Αστυνομίας όμως εντόπισαν και άλλους παραβάτες, αυτή τη φορά σε καφενείο στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν έφοδο στο κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα.

Και εδώ ο καφές… στοίχισε ακριβά για τους θαμώνες που εντοπίστηκαν παράνομα μέσα. Μάλιστα οι 8 πελάτες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 600 ευρώ, αφού διαπιστώθηκε ότι εκτός από την παραβίαση της μετακίνησης, δεν φορούσαν μάσκες!

Ο υπεύθυνος του καφενείου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί μπορεί και να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ αφού είναι ανάλογο των τετραγωνικών του καταστήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: newsbomb.gr

Print